"elkaar inspireren....." 

 

 

WORKSHOP KLEUR

 

We beginnen met een presentatie over kleur, waarna uzelf aan de slag gaat om kleuren te leren onderscheiden. Dus koel en warm, licht en donker, helder en gedempt.Dan krijgt een ieder een kort kleuradvies(4 seizoenen) met kleurenkaart.

Duur: 2 uren

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en hand-out over kleur.

 

 

 

WORKSHOP STIJL

 

Na een korte presentatie over de verschillende stijlen, krijgt een ieder van jullie een kort stijladvies. Je leert camoufleren en accentueren!

Duur: 2 uur

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en hand-out over stijl 

 

 

WORKSHOP KLEUR & STIJL

 

Deze workshop is een combinatie van workshop kleur en de workshop stijl!Maar je leert ook hoe je autoritair overkomt of juist niet. Of hoe er wel naar je geluistert wordt tijdens een vergadering bijvoorbeeld.

Duur: 3,5 uur

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en een hand-out over kleur & stijl

 

 

 

WORKSHOP PERSOONLIJKE STIJLEN

 

In deze workshop leer je de verschillende kledingstijlen onderscheiden. Daarna ga je aan de slag met je eigen stijl en hoe integreer je die in je eigen garderobe. Welke stijl spreekt je aan of welke stijl zou je willen en hoe vertaal je die naar je outfit! Inclusief quickscan voor de spiegel.

Duur: 2,5 uur

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en moodboard

 

 

 

WORKSHOP MAKE-UP

 

Je leert in deze workshop je gezicht kennen en wat je sterke punten zijn. Daarna leer jezelf opmaken van dagmake-up naar avond- of glamourmake-up. En natuurlijk de nieuwe kleuren van dit seizoen!

Duur: 2,5 uur

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en hand-out

 

 

WORKSHOP ACCESSOIRES

 

Hier leer je welke accessoires bij jouw lichaamskenmerken passen. Aan de hand van allerlei voorbeelden zul je het verschil zien en zo kun je je eigen stijl ontwikkelen.

Duur: 2 uur

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en hand-out

Prijs: € 25,00

 

 

 

WORKSHOP TRENDS

 

Onder het genot van drankjes met trendy hapjes kunnen jullie genieten van een presentatie van de nieuwste trends van dat seizoen op modegebied! En hoe vertaal je dit naar je eigen garderobe. Inclusief trendkleurkaart!

Duur: 2 uur

Inclusief drankjes & trendy hapjes en hand-out

Prijs: € 29,95

 

 

WORKSHOP KAPSELS & BRILLEN

 

Na een gezichtsanalyse zien we welke kapsels en brilmonturen bij welke gezichtsvormen past. Aan de hand van verschillende brilmonturen kunt u de verschillen zien. Ook kunt u zien welke haarkleuren er ook mogelijk zijn bij uw gezicht.

Duur: 2uur

Inclusief koffie/thee en wat lekkers en hand-out

 

Top

Sneek 06-28231731 | info@lianakleurenstijl.nl