"de kunst van het opmaken...."

 

 

Hierbij is het van belang om te weten of je een koeltype of een warmtype bent, zodat de verkeerde make-up kleuren je niet te grauw of te bleek maken.

 

Het is bijvoorbeeld mooi om één aspect van je gezicht te accentueren! Dus kies je voor een opvallende lipstick, dan is het mooier om de oogmake-up en blusher niet te zwaar aan te zetten.

 

 

Al dit soort zaken kun je leren in een workshop. Ook wordt er aan de hand van je gezichtsvorm advies gegeven wat betreft kapsels en brilmonturen. Tijdens de workshops werk ik met betaalbare, maar trendy make-upmerken Golden Rose cosmetics en FreshMinerals.

 FreshMinerals heeft een handige puff foundation, waar elke klant weer voor terugkomt!

 

 

Bruidsmake-up 

Voor de proefmake-up kom je een aantal weken voor "de grote dag" bij mij in de studio, waar we verschillende stijlen bespreken en uitproberen. Op de dag zelf kom ik naar je toe, zodat ik in een voor jou ontspannen sfeer de uitgekozen make-up kan zetten. Ook is het mogelijk om andere familieleden, zoals bijvoorbeeld je moeder, schoonmoeder, zus of nichtje op te maken. 's Avonds kun je je make-up door mij laten bijwerken of kan ik een glamourmake-up aanbrengen.   

       

 

 

 

 

 

 

Top

Sneek 06-28231731 | info@lianakleurenstijl.nl