"kleren maken de man....."

 

                                                  Stijl is heel persoonlijk.

Wat bij de één past en hoort lijkt bij de ander nergens op. Dit zijn vaak de miskopen, omdat het je vriendin, de verkoopster of die paspop zo leuk staat! Herkenbaar? Dan is een stijlanalyse echt iets voor jou!

 

 

Aan de hand van je uiterlijke kenmerken brengen we je persoonlijke stijl in kaart. Dus de juiste roklengte, de juiste dasprint, de juiste halslijnen etc. Ook briladvies en accessoires komen aan bod. Dit kan alleen, samen met een vriendin of met meerdere collega's, vriendinnen, zussen......

 

Zie bij tarieven voor de verschillende mogelijkheden.

 

 

 

 

Op jouw "grote dag" wil je er natuurlijk op je mooist uitzien! Door eerst een kleur - en/of stijlanalyse te doen, heb jij een goed beeld welke japon jouw zal doen stralen. Ook voor de mannen is het belangrijk om dààr het accent te leggen waar je het hebben wil. Als je weet dat je er samen goed uitziet die dag, dan zul je alleen nog maar meer gaan stralen! En dat geeft zoveel positieve energie, dus jullie dag kan niet meer stuk!

 

 

                      "alleen dé juiste stijl geeft jou díe uitstraling!"

 

  

Bruid - en/of bruidegom arrangement

 

 

Toppers & Floppers

Door je eigen meegenomen favorieten & missers door te passen, krijg je een goed stijlinzicht. Je leert het accent op de voor jouw juiste plaatsen te leggen, waardoor je mindere punten niet meer op zullen vallen.

De DO's en DON'ts krijg je mee in een hand-out!

 

 

 

Top

Sneek 06-28231731 | info@lianakleurenstijl.nl