Dé juiste stijl geeft jou die uitstraling!

                "laat kleur voor je werken....."

 

                 

 

Kleur is heel bepalend voor ons uiterlijk. Hebben de natuurlijke pigmenten in je huid, haar en ogen een warme of een koele ondertoon? De ene kleur doet je stralen, terwijl een andere kleur je juist doet verbleken of (nog erger) jaren ouder maakt. Tijdens de analyse zal jou duidelijk worden welke kleuren je het beste flatteren.

 

kleurenleer Johannes Itten

Met de juiste kleuren merken we éérst jou op, daarná pas je kleding!

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker de juiste kleur voor je wordt. De juiste kleur vervaagt nl. de rimpels, wallen en andere oneffenheden. Er wordt gewerkt met 10seizoenensysteem. Dus lente, lente/zomer, zomer, zomer/herfst, etc. Deze kleurenanalyse is voor zowel mannen als vrouwen. De kleurenwaaier die je meekrijgt bevat 36 kleuren, die een harmonieus geheel zullen vormen met de kleuren die je van nature bij je draagt.

 

Naast een kleuradvies voor kleding, krijg je ook kleuradvies voor je haar mee. Hier zijn ook speciale paspoorten voor te bestellen. Dit zijn strengetjes haar met een koele of warme ondertoon.

 

Ook zal de make-up aan bod komen en ga je in de "juiste" make-upkleuren weer naar huis!

 

Opfrissessie.

Heb je ooit een kleurenwaaier gebruikt, maar je "doet" er niets meer mee? Dan is een opfrissessie een mogelijkheid om te doen.